Välkommen till KK-stiftelsens nya webb

Ambitionen med vår nya webbplats har varit att göra den mer användarvänlig och tydlig, fokusera på vårt erbjudande och byggandet av kompletta forsknings- och utbildningsmiljöer, samt vägleda personer hur man ansöker.

Som du märker har vi gjort om vår webbplats. Vi hoppas att det blir lättare för dig som användare att hitta det du söker, och få en tydlig bild av KK-stiftelsen, vad vi står för och vårt erbjudande.

Webben tar sin utgångspunkt i de tre huvudområdena

  • Vårt erbjudande
  • Att söka medel
  • Om oss

Länkarna till dessa områden hittar du alltid högst upp på varje sida, och de tar dig till respektive landningssida där du enkelt klickar dig vidare till det du söker.  Väl där inne har vi även samlat allt om exempelvis Vårt erbjudande i vänstermarginalen. Ser du ett plustecken ute i kanten, finns det även ytterligare information i olika undersidor.

På varje webbsida finns det dessutom fyra snabbval:

  • Vem kan söka
  • Hur söker man
  • Utlysningar
  • Ansök & rapportera

Dessutom ligger snabblänkar till Kontakta oss; In English; och Ansök & Rapportera högst upp till höger på varje sida.

Webbdesignen är responsiv, vilket innebär att webbsidorna förändras bland annat beroende på vilken skärmstorlek och – upplösning som du har.

Vår utgångspunkt har varit att göra webben så användarvänlig som möjligt. Stiftelsens samtliga medarbetare och digitalbyrån Fröjd har varit involverade i utvecklingen av den nya webben, och vi har försökt ta så mycket hänsyn som möjligt till era behov och den återkoppling vi fått från er användare under åren. Men vi slår oss inte till ro, utan ser detta mer som början på en resa där vi hela tiden vill bli bättre på att kommunicera. Därför uppskattar vi också all feedback. Vad är bra, vad kan bli bättre, saknar du något eller finns det för mycket av något?

Du är varmt välkommen att höra av dig till KK-stiftelsen med både ris och ros.