Nyhet

Jubileumsfirande: KK-stiftelsen firar 30 år!

I år är en viktig milstolpe för oss – KK-stiftelsen fyller 30 år! För att fira detta vill vi gärna bjuda in dig till vår jubileumskonferens, där vi både blickar tillbaka på vår historia och diskuterar framtidens möjligheter inom forskning och samverkan.

Jubileumsfirande

Datum och tid:

Onsdagen den 16 oktober 2024 

Tid: 13.00-18.00

Plats:

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA)

Preliminärt program:

KK-stiftelsen – Förändringsagent genom historien och för framtiden. Vi kommer att reflektera över vår roll som en drivkraft för förändring inom forskning och näringsliv under de senaste tre decennierna, och hur vi kan fortsätta att påverka framöver.

Kunskapsutveckling i samverkan – Varför väljer så många den ”svåra vägen”? Under detta segment presenterar vi jubileumsskriften ”Kunskapens nyanser – En undersökningsrapport”. Presentationen följs av ett panelsamtal med framstående företrädare från både akademi och näringsliv, där vi diskuterar utmaningar och framgångar i kunskapsutveckling genom samverkan.

Lansering av jubileumsdoktoranderna. Vi är stolta över att introducera våra jubileumsdoktorander, som representerar framtidens forskningspotential och innovation.

Mingel. Avslutningsvis bjuder vi in till ett mingel, där du får möjlighet att nätverka och diskutera dagens insikter med kollegor och andra deltagare.

Kryssa för detta datum i din kalender och gör dig redo för en inspirerande och minnesvärd eftermiddag. Vi ser fram emot att fira denna speciella dag med dig och utforska hur vi tillsammans kan forma framtiden för forskning och samverkan.

Varmt välkommen!

Kvinna med tomtebloss, ett jubileumsfirande