Nyhet

Vår klippa Birgitta slutar efter 29 år – stort tack för allt!

KK-stiftelsens allra trognaste medarbetare Birgitta Olsson arbetar idag 20 december sin sista dag hos oss. Här passar vi på att tacka henne och samtidigt skickar Birgitta ett tack till alla hon mött i jobbet under sina år på stiftelsen.

KK-stiftelsens allra trognaste medarbetare Birgitta Olsson arbetar idag 20 december sin sista dag hos oss. Ända sedan starten på 90-talet har hon hängt med i vått och torrt. Fem vd:ar har axlat stiftelsen framåt och som anställd nummer sex har hon hunnit jobba med alla. Som nyanställd hamnade hon rätt in i en hetsig uppbyggnadsfas och sedan har varje ny vd satt sin prägel på verksamheten. Birgitta har hela tiden jobbat med programmen och hon har också haft rollen som vd-sekreterare och registrator. Det som Birgitta inte vet om KK-stiftelsen är inte värt att veta!

– Det har hänt mycket på 29 år och det är nog därför jag stannat så länge. Det har känts som olika arbetsplatser. Jag har trivts mycket bra och här kommer ett tack till alla som jag haft kontakt med genom åren. Nu ska jag umgås med familjen och inte minst mina fyra barnbarn. Jag kommer vara en del på landet utanför Strängnäs, och så kommer min man och jag såklart fortsätta med våra fantastiska resor till Champagne. Franska landsbygden gör sig bäst på våren, säger hon.

Lycka till med allt Birgitta! Vi kommer att sakna dig.