Lansering 2024

Den 17 september bjuder vi in till lanseringen av våra program för hösten 2024. Vi ser fram emot att presentera våra kommande utlysningar och dela med oss av några spännande uppdateringar inom stiftelsen. Eventet erbjuder både fysiskt deltagande i Stockholm och digital närvaro.

Personer på föreläsning applåderar

Mer information och anmälan

Klicka här

Vår utlysningscykel

Våra utlysningar lanseras årligen med ett event i september.

Praktisk information

Datum: 17 september 2024

Tid: 13.00-15.00, med efterföljande mingel

Plats: Convendum, Birger Jarlsgatan 57, Stockholm

Digitalt deltagande: En länk kommer att tillhandahållas på kks.se närmare eventet

I KK-stiftelsens utlysningscykel kan du se hur programmen öppnar enligt en treårsplan. Deadline för ansökningar är i november respektive februari. Observera att fyra program stänger redan i början av november, det gäller Prospekt, Avans, Hög och Rekryteringar. Alla utlysningar finns publicerade här på webbplatsen. Har du frågor går det bra att vända sig till våra programansvariga. Du kan se förra årets webbsändning från lanseringen här.

Starka forsknings- och utbildningsmiljöer

KK-stiftelsen vill stödja byggandet av starka forsknings- och utbildningsmiljöer som skapar värden för såväl akademi som näringsliv och samhälle. Alla KK-stiftelsens program bidrar på olika sätt till att miljöer långsiktigt kan etablera och upprätthålla en stark nationell och internationell vetenskaplig eller konstnärlig position som också utgör ett profilområde för lärosätet.