Lansering 6 sept 2023

Ny utlysningscykel

Våra utlysningar lanseras med ett event 6 september så boka in datumet redan nu. Nedan finns datumen för när utlysningarna stänger. Observera att fyra program stänger redan i början av november, det gäller Prospekt, Avans, Hög och Rekryteringar.

I KK-stiftelsens utlysningscykel kan du se hur programmen öppnar enligt en treårsplan. Till skillnad mot tidigare kommer nu programmen att utlysas samlat en gång per år, i september. Deadline för ansökningar är i november respektive februari.

Alla utlysningar finns publicerade här på webbplatsen. Har du frågor går det bra att vända sig till våra programansvariga. Du kan också se webbsändningen från lanseringen i efterhand.

Starka forsknings- och utbildningsmiljöer

KK-stiftelsen vill stödja byggandet av starka forsknings- och utbildningsmiljöer som skapar värden för såväl akademi som näringsliv och samhälle. Alla KK-stiftelsens program bidrar på olika sätt till att miljöer långsiktigt kan etablera och upprätthålla en stark nationell och internationell vetenskaplig eller konstnärlig position som också utgör ett profilområde för lärosätet. I utlysningstexterna finns det mer information om hur respektive program förväntas bidra till detta.

Program

Program kommer inom kort. Håll utkik på denna sida.

Aktuella utlysningar

Aktuella utlysningar